Kernwaarden

Onze 4 kernwaarden zijn kwaliteit, Samen, Betrokken en Bereikbaar

Onze 4 kernwaarden zijn Kwaliteit, Samen, Betrokken en Bereikbaar

Onze 4 kernwaarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan onze opdracht. Ze vormen het DNA profiel van GraagGedaan & Co en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze opdrachtgevers, maar ook naar onze medewerkers.

Kwaliteit
Onze opdrachtgevers moeten het gevoel hebben los te kunnen laten, GraagGedaan & Co zorgt dat de klus kwalitatief wordt uitgevoerd. Dit geeft de opdrachtgever rust en ruimte om met andere zaken bezig te zijn. Onze medewerkers werken met overgave voor het resultaat en daarmee bezig zijn met hun vak. Alles wat we doen, doen we met verstand, plezier, enthousiasme en gevoel. 

Samen
Wij willen als facilitair bedrijf samen met onze opdrachtgevers na blijven denken over oplossingen, efficiëntie en kwaliteit, wij denken dat we door samen te werken zorgen voor meer succes van de opdrachtgever.  Onze mentaliteit toont zich in de manier waarop we klanten, opdrachten en elkaar benaderen: betrokken, respectvol en met plezier.   

Betrokken
Voor ons betekent ‘betrokken’ toewijding aan onze klanten, opdrachtgevers en elkaar. Verbonden zijn met u als opdrachtgever en snappen hoe het voor een ander kan voelen. Samenwerken is noodzakelijk. We voelen ons verantwoordelijk voor de opdracht die ons gegund wordt.

Bereikbaar
Wij willen letterlijk en figuurlijk dichtbij de opdrachtgever staan, als het belangrijk gevonden wordt door de opdrachtgever, doen wij er alles aan om er ook snel te zijn en de opdracht af te handelen.
Dit betekent dat er duidelijkheid moet zijn hoe wij het beste te bereiken zijn.

Onze voorman Sebastiaan Jacobs is te bereiken voor alle lopende opdrachten via het mobiele nummer 06-………..
Nieuwe aanvragen, opdrachten of vragen over facturatie etc. verlopen via ons algemeen kantoor. Te bereiken op kantoordagen van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Overige projecten van Stichting Uit De Steigers

Stichting
Uit de Steigers

Wasserij
Pakkie-An

Meubelmakerij
Steiger 1 - 2

Delen